以 facebook 帳戶登入

iphone 6c or iphone 5se?

查看︰784 / 回覆︰2

iphone 6c or iphone 5se?

查看︰784 / 回覆︰2

joefung

新手

註冊日期︰2015年12月11日

累積分數︰7

發表時間︰16年1月23日 10:30只看這個作者

到底新 iphone 4吋版叫咩名?個spec又會係點?賣幾錢?有無人知?

joefung只看這個作者

新手註冊日期︰2015年12月11日累積分數︰7

16年1月23日 10:30

到底新 iphone 4吋版叫咩名?個spec又會係點?賣幾錢?有無人知?

minions

新手

註冊日期︰2015年8月13日

累積分數︰16

發表時間︰16年1月23日 10:39只看這個作者

iphone 5se,去片!香港會售幾錢就唔知啦,四千左近掛!師兄有興趣?

minions只看這個作者

新手註冊日期︰2015年8月13日累積分數︰16

16年1月23日 10:39

iphone 5se,去片!香港會售幾錢就唔知啦,四千左近掛!師兄有興趣?

mingming

新手

註冊日期︰2015年12月16日

累積分數︰1

發表時間︰16年1月23日 10:56只看這個作者

iPhone 5se!外國網站都有講,800萬後置鏡頭,1200萬前置鏡頭,用 A8 chip,support live photo,同6S一樣有4隻色,會今年3至4月出

http://9to5mac.com/2016/01/22/apple-readies-iphone-5se-not-6c-for-marchapril-with-curved-edges-live-photos/

mingming只看這個作者

新手註冊日期︰2015年12月16日累積分數︰1

16年1月23日 10:56

iPhone 5se!外國網站都有講,800萬後置鏡頭,1200萬前置鏡頭,用 A8 chip,support live photo,同6S一樣有4隻色,會今年3至4月出

http://9to5mac.com/2016/01/22/apple-readies-iphone-5se-not-6c-for-marchapril-with-curved-edges-live-photos/